Videre fra Gardasjøen gikk ferden via Verona (flott Unesco-vernet gamleby) og til Venezia.

Hit ble vi invitert av Runas Pappa Roald, som feirer 60-årsdagen sin langs kanaler og gondoler, omkranset av flotte gamle bygninger i proseccoens hjemland. Vi har vært så heldige å få et hotell (Antica locando al Gambero) som ligger kjempesentralt, midt mellom Markusplassen og Rialto-broen. Det ligger også rett med en kanal, og åpner man vinduet en aften, kan tonene fra o’ sole mio strømme inn fra en forbipadlende Gondolfører. Venezia er en magisk by! Nydelige bygninger, bilfri, og med transport langs kanalene. Og ja, det er mye turister her, forståelig nok. Det er en lang kystlinje med strand like utenfor, Lido, Og til Alines store glede fikk vi en halv dag der i går. Alle dyppet bena i Adriaterhavet, som holdt en behagelig temperatur. Nå skal vi ut til parken og området hvor Venezia- biennlen holdes. I kveld blir det treretters og feiring av Jubilanten i hotellets Michelin – noterte restaurant. Vi gleder oss!