Alle gode ting er tre, tenkte vi, da vi slo til på billige til flybilletter til Miami for 3. gang. I tillegg måtte vi nytte sjansen til en siste ferie om vinteren nå, før vi får skolebarn til høsten. Noe er det som lokker oss bort her igjen og igjen, med ca 4 års intervaller: Herlig vær og klima på denne årstiden, enkelt å komme seg rundt og mye gøy å se! Ekstra bonus denne turen var en ettermiddag i London på veien bort. Her var planen å gå til Diana memorial playground i Kensington Gardens. Desverre stengte den foran snuten vår. Men heldigvis solgte de kakao der, og Kensington gardens hadde mer å by på, både av lekeplasser og små søte ekorn. Middag ble inntatt på pub så klart! Vi bodde ved Paddington stasjon, og tok Heathrow express. Kjapt og sømløst.

Flyturen til Miami neste dag ble en time forlenget på grunn av motvind. Men verken turbulens eller 11 timers flytur la noen demper på stemningen. Humøret på topp fra vi sto opp til vi gikk og la oss mellom 18 og 21, Miami-tid (6 timer etter).

Tidsforskjellen gjorde oss til til A-mennesker for en dag, og gav oss den forunderlige opplevelsen av å være på plass idet frokostbuffeten på hotellet åpnet kl 07. Samt å ankomme en nærmest folketom Miami beach 08.30. Så vi fikk noen herlige formiddagstimer på stranden før vi rakk en andre frokost på en uterestaurant langs Ocean Drive. Lekeplassen måtte så klart også testes. Etter en tur hjemom dro vi til Key Biscayne og Bill Bags State Cape Florida State Recreation Park, hvor vi også var for 4 år siden. Der leide vi en sykkeldoning for oss 4, og Synne prøvde å håndmate en vaskebjørn.

Mange søte ekorn i Kensigton Gardens

Flaks at det var flere gøye lekeplasser i Kensington Gardens

Synnes første flytur i eget sete, flymat var en høydare!

En nesten folketom South Beach tidlig på dag

Lunsj (eller frokost nr 2) på Ocean Drive

Aline slår seg løs på lekeplassen ved South Beach

Familiesykkel på Key Biscane

Synne mater vaskebjørn