Siden sist har vi reist gjennom sumpområdet Everglades til vestkysten av Florida, nærmere bestemt Fort Myers-området. På veien gjennom Everglades er det indianerreservater, og underveis besøkte vi et slags indianer-museum/alligatorpark: Miccosukee Indian Village. Der fikk vi se litt hvordan indianerne bodde og levde, og ulikt indianerhåndtverk. I tillegg hadde de alligatorer og show. Fascinerende dyr! Etterpå fikk vi holde en alligatorbaby som barna fikk klappe på. Inspirert av parkbesøket måtte vi smake på fritert alligator til lunsj. Det smakte ganske godt, nesten som kylling. Vi rakk også en boardwalktur på vei til vårt nye bosted i Fort Myers. Der vandret vi over sumpområdene som har et rikt plante- og dyreliv. De siste dagene har vi blant annet fått et gjensyn med Miromar Outlets (kåret til sørvestfloridas beste outlet for 17 år på rad), og testet ut hotellbassenget. Vi har også vært en hel dag i Lovers Key State Park og nytt sol og varme på kritthvite strender. Vi har vært heldige med været disse dagene 25-30 grader og fint. Videre går ferden til Tampa og et minicruise til den mexicanske øyen Cozumel, så vi blir uten internett for noen dager.

Miccosukee indian village – stilig inngangsparti

Alligatorshow

Eirik holder alligatorbaby

Strandliv på Lovers Key

Synne og havet

Mat må man ha!