På tirsdagen var det labre værmeldinger og mye nedbør i sving, så vi valgte å ta turen til Rethymnon, der værgudene var mindre hissige. Det er Kretas 3. største by og den har gjennon tidene vært inntatt av blant annet venetianere og tyrkere. Dette gjenspeiles i byens festning og den venetianske havnen (den kunne med fordel vært penere holdt syns vi). Etter en vindfull rundtur i festningen, ble det lunsj og rusling i gamlebyen.
Inger-Marie hadde bursdag også, hurra! Så når vi kom hjem ble det kake og kaffe og sukkerhøye unger til langt på kveld. God stemning med andre ord. I dag har vi tatt en fin gåtur på grusveier i området. Det er mye fine blomster og alltid greiere å lokke med seg gjengen med lovnad om is vel fremme.

Simen sjekker ut de fine bakgatene i Rethymnon

Det greske flagget vaier på toppen av den gamle borgen i Rethymnon

Kake og feiring av Inger-Marie sin bursdag, hurra!

Fin rundtur på grusveier i nærområdet