Etter knallhard shopping på Miromar outlet store, http://www.miromaroutlets.com/ (anbefales varmt for dem som har interesse for sånt) var det på tide å vende snutene mot Miami. Veien østover gikk via Everglades- nasjonalparken sør i Florida kjent for sumplandskap og alligatorer blant annet. Vi har vært her før, men stoppet så klart innom et par nye steder: en boardwalk ved en elv der vi fikk se alligatorer, skilpadder, fisker og masse rare fugler, samt vi tittet innom en indianerpark.

Nå er vi tilbake ved reisens utgangspunkt, Miami. Vi er klare for å utforske denne byen før vi dessverre må gjøre vendereis. I og med at vi hadde somlet så mye med å bestille hotell, var veldig mye fullt eller dyrt, så vi bor på Hilton airport. Vi ble oppgradert til en stor nyoppusset suite, så her nyter vi livet akkompagnert av en lett flydur (det er jo vi vant til fra besøk på Espeland). I dag har vi både ruslet og Doning-cruiset gjennom forskjellige deler av byen.

Blant annet ruslet vi i Little Havana. Den langs calle ocho er en latinamerikansk/cubansk enklave i byen, spansk er hovedmålet, musikk, stemning og mat er annerledes. Etter å ha ruslet i gatene og sett eldre herrer spilt domino, ble det Cubansk mat og ikke minst kaffe til lunsj. Nam! Det er nydelig vær og 28 grader, så ferden gikk videre til South Beach. Vi skal nemlig suge til oss mest mulig sol og D-vitaminer før hjemreise til en februarkald- og glatt Bergen.

Aline og Runa speidet…

… og så en alligator!

Luksus med masse plass, og eget rom til Aline!

Domino i Little Havana

Eirik imponerte med trommesolo i Little Havana

Godt med kald milkshake i varmen

South Beach i Miami, Art Deco, sol, palmer og biler

Miami Beach…, litt annen stemning enn på Sanibel Island