I Marrakech ble vi mott av 23 grader og sol. Stor forskjell fra Gardermoen hvor flyet matte avises. Vel fremme i byen ble vi loset trygt frem til Riaden (hotellet) hvor vi skulle bo av verten som hentet oss. Riaden ligger inne i det gamle delen av byen. Der er det ikke plass for biler a kjore. En riad er tradisjonelt et bolighus bygget rundt en bakgard. Var er veldig forseggjort, med masse detaljer i marokkansk stil. Det er fort gjort a ga seg vill i de smale gatene, sa den forste kvelden har vi ikke gatt langt. En liten tur inn til Djemaa El Fna, en stor plass med matboder, markeder, gjoglere, medisinmenn og historiefortellere. Om kvelden fomelig yrer det av liv pa denne unesco-vernede plassen. Vi plukker sikkert middag fresende fersk fra matbodene her en qv de kommende kveldene:)

Rommet vart

Blog Image

Forste etg. der vi bor

Blog Image

Runa ble inspirert i Bahia-palasset

Blog Image

Torket frukt pa Jemaa-El-Fna plassen

Blog Image

Kongelige graver i Saadian Tombs

Blog Image